Termeni

si conditii

1. Acceptarea termenilor și condițiilor: Accesarea și utilizarea acestui website implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentate aici.

2.Proprietatea intelectuală: Toate drepturile de autor, mărcile comerciale și alte drepturi de proprietate intelectuală ale conținutului acestui website aparțin proprietarului acestuia.

3.Utilizarea website-ului: Utilizatorii pot accesa și utiliza conținutul acestui website doar în scopuri personale și non-comerciale. Este interzisă modificarea, copierea, distribuirea, transmiterea, afișarea, reproducerea, publicarea, licențierea, crearea de lucrări derivate sau vânzarea oricărui conținut obținut prin intermediul acestui website.

4.Informații personale: Utilizatorii trebuie să furnizeze informații personale valide și să se asigure că acestea sunt actualizate. Aceste informații vor fi utilizate numai în scopurile specificate în Politica de Confidențialitate a website-ului.

5.Limite de responsabilitate: Proprietarul acestui website nu poate fi tras la răspundere pentru orice pagubă sau prejudiciu suferit de utilizatorii care folosesc acest website sau care se bazează pe informațiile prezentate aici.

6.Legile aplicabile: Acest website este guvernat de legile aplicabile din țara de origine a proprietarului și de aceea utilizatorii trebuie să respecte legile și regulamentele în vigoare în această țară.

7.Modificări ale termenilor și condițiilor: Proprietarul acestui website își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile în orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizatorii trebuie să verifice periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări.